VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Hetsiga dagar

Hej allihopa!!

– Har fortfarande inte hunnit packa min BB-väska trots att jag bör göra det men det är som vanligt hetsiga dagar. Jag är i alla fall ständigt hungrig men varje gång jag äter blir jag illamående och ångrar mitt liv! Som just nu är jag på jobbet, vrålhungrig men vågar inte äta för då lär jag inte somna förens 4 inatt.

Ni kanske tänker vad jag gör så här sent men kring löning är det alltid mycket att göra. Jag hade också behövt lite tid för att skicka iväg fakturor, betala våra fakturor och se över ekonomin. Insåg idag att jag hade missat spara undan till barnen den senaste månaden pga stress och allt annat! Vi började faktiskt spara under detta året, hade skuldkänslor innan för vi inte sparade men man får helt enkelt anpassa sig till sin ekonomi. Vi sparar nu till alla tre barnen en summa mellan 500 kronor till 2000 kronor i månaden för deras framtid, för körkort eller bostadsköp kanske?! Jag tror dock att många föräldrar stressar inför sparandet för barnen men man måste påminna sig själv om att man får anpassa sig till sin situation. Det är bara positivt om man har en sådan möjlighet men det är inte ett måste.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna