VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Söndag

Hej allihopa!!

Hoppas att er helg har varit bra och att ni är taggade inför en ny vecka. Här är det fortfarande segt men framåt, Hamodis ögon känns bättre idag och vi kunde tom köra till en butik där dem säljer massa med fina vinterjackor! Fick minst 100 meddelande på min Instagram och Snapchat- butiken heter Lantan men dem har tyvärr inte öppet varje dag. Hittade jätte fin jacka till Liyana den var dock för stor i armarna så vi hoppade över den, tänkte köra förbi igen om några veckor för att se om dem kanske har fått någon påfyllning innan vintern är här på riktigt.

Förutom söndagshopping så sitter jag och planera olika arbetsrelaterade projekt, samarbeten och marknadsföring för vår klinik. Jag försöker passa på nu när det är ”lugnt” då Hamodi är hemma annars brukar man knappt hinna med något. Jag tänkte nu fortsätta jobba med administrativa men även packa BB-väskan, ska fota till er så att ni ser vad vi tar med oss den här gången!

Hann inte ta några bilder idag så bjuder på bilder från i fredags när jag & Liyana hade liten egentid. ❤️


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna