VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Hamodis ögonoperation

Som många av er vet opererade Hamodi sina ögon för två dagar sen hos Lirema. Han har velat göra detta i många år då han har över -3,5 i syn och har ständigt ögoninfektioner pga linser osv! Vi ville först göra det utomlands men det är lite omständigt när man har barn så därför bokade Hamodi operationen här i Sverige (Malmö). Han var först på en konsultation för några veckor sen och blev meddelad att han kunde genomföra operationen som heter Lasek för 16500kr vilket är sjukt bra pris för att vara i Sverige. Hamodi ville egentligen göra den andra operationen som heter Fs-Lasek som är lite dyrare men har en väldigt snabb läkningstid, han fick tyvärr inte göra den pga hälsoskäl därav blev det en vanlig Lasek med längre läkningstid.

Nu har det gått 48 timmar sen operationen, det var faktiskt en väldigt enkel och snabb operation. Vi såg även att det var många kunder både före men även efter oss vilket kändes tryggt! Hamodi kunde se direkt men blev väldigt ljuskänslig så vi körde hem, väl hemma kom smärtan men han fick väldigt bra smärtstillande som har hjälpt honom. Han har fått sova mycket och vara i ett mörkt rum, använda solglasögon hemma, idag mår han bättre men ser suddigt. Det kommer ta några dagar innan synen stabilisera sig och han får räkna med en månad innan han ser till 100%. På måndag har han efterkontroll och förhoppningsvis kommer må bättre! Jag funderar på att också genomföra operationen fast den dyrare då jag inte vill gå runt med smärta i flera dagar, jag har ju -3 tillsammans med brytningsfel i både ögonen (!!!). Vi får se efter graviditeten om hur det blir!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna