VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Gravid v 36 & eventuellt diabetes

Hej alla fina!

– I torsdags var en jobbig dag, hade en tid hos barnmorskan och jag meddelade henne om hur det privata ultraljudet vi gjorde i Malmö slutade. Bebisen är ju 20% större än sin vikt och en extra kontroll lär behövas, hon kontaktade ultraljudsavdelningen men dem ansåg inte att det var något. Jag blev ju såklart irriterad, man orkar inte hamna på förlossningen med stor bebis som inte kan komma ut sen slutar det med akut kejsarsnitt kanske? Jag tycker hellre att man gör ett extra ultraljud för att säkerställa att vikten inte ökar mer och är liksom förberedd än att springa runt som höns sista minuten om ni förstår hur jag menar!

Hursomhelst, vi började diskutera diabetes istället då jag endast har varit på en kontroll (man ska göra två st om man tidigare haft det under graviditeter vilket jag har haft). Jag missade sist min andra kontroll och barnmorskan tyckte vi skulle kolla om det kanske är anledningen till en större bebis. Sagt och gjort, det visade sig med störst sannolikhet att det är diabetes ännu en gång. Jag blev såklart ledsen och nervös, fick en ny tid igår så jag gjorde nya kontroller som visade bättre värden. Min barnmorska var dock inte på plats så vi får se vad vi kommer fram till, jag funderar i alla fall på att boka en ny tid för ultraljud (privat då) i Malmö om jag ser att ingenting händer här i Kristianstad.

Lite senare på kvällen blev det kaos, från ingenstans kände jag förlossningsvärkar. Jag trodde att mitt vatten hade gått och jag fick en hemsk smärta i ryggen som jag brukar få vid förlossningen. Fick helt ärligt panik och mådde dåligt för kände mig inte alls redo, ringde förlossningen och dem sa kom in om det bli värre. Jag kunde knappt röra mig men det blev som tur bättre! Ni anar inte vad jag kände, jag kände mig sååååå inte redo, jag fick typ panik av tanken att föda nu vilket jag aldrig har känt tidigare. Håller tummarna att bebis vill stanna lite till magen! ❤️


Annons

Kommentarer


  1. Rana 20 september, 2019 on 00 Svara

    بسلامة تكومين يارب والله يحفظك وانشالله الصحة والسعادة دائما الك هواية احبج وانتي مثال لهواية بنات بلسويد ..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna