VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Hamodis födelsedag

Hej alla fina!!

Gud vad många frågor om Hamodis födelsedag, vart vi var och hur jag bokade alla detaljer så jag har sparat allt till ett blogginlägg så att ni alltid kan komma tillbaka till inlägget här.

Först och främst jag bokade en svit på Ystad Saltsjöbad för ett tag sen för att säkerställa tillgängligheten. Jag önskade rum nummer 323 som även har en egen jacuzzi, förutom det så önskade jag även mat på deras restaurang så det blev trerättersmiddag. Vad gäller ballongerna på rummet, alkoholfria drinken och tårtan bokade jag separat tillsammans med deras personal! Jag köpte egna ballonger som jag postade till deras adress några dagar innan incheckningen sen fick personalen blåsa upp och fixa fint på rummet utifrån mina tidigare önskemål. Exakt pris är svårt att svara på då jag valde svit med flera tillägg så jag råder er att ringa för att kolla era önskemål för att kunna få ett korrekt prisförslag.

En annan fråga som jag fick från otroligt många på Instagram/Snapchat var om man kunde hyra deras spa privat. Jag vet inte om det är möjligt men jag tror att det finns badtunna i anslutning till ett rum som man kan hyra privat, jag är väldigt osäker men ni kan alltid ringa och fråga såklart. Vi hade i alla fall jacuzzi på rummet sen kändes det som att vi hade hela spa-avdelningen för oss då vi var där i slutet av dagen. Jag älskar att deras spa har öppet till midnatt så man slipper stressa!

Vi älskade hela stället, jag har varit där med jobbet tidigare och är lika nöjd varje gång. Var mest osäker på trerättersmiddagen för Hamodis del då han är väldigt kräsen men han tyckte att maten var jätte god. Låt oss inte tala om frukosten, en av dem bästa helt klart.

Vi checkade ut strax efter klockan 12:00 och körde hem för att fira vidare med familjen. Man kunde stanna på spa-avdelningen till klockan 14:00 men vi valde som sagt att köra hem!


Annons

Kommentarer


  1. Shirin Amin 19 september, 2019 on 00 Svara

    Wow vad mysigt allt såg ut, hoppas ni hade det underbart 😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna