VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Lazy weekend

När man knappt sover om nätterna pga illamåendet och tunga magen då blir det inga direkt aktiva dagar på dagen. Jag sov kanske fem timmar och vaknade klockan nio, fotade lite till ett kommande samarbete den var tanken att duscha men har bara lagt mig i sängen med min vattenflaska. Just vatten har hjälpt mig mycket mot illamåendet så jag sover och vaknar tillsammans med min vattenflaska!

Jag hoppas på att kunna snart gå upp, duscha sen kanske åka till Ikea. Vi är en hel del hos svärfamiljen och jag känner att vi hade behövt en extra byrå där för lite förvarning så tänker Ikea har ett stort sortiment. Jag kommer dock inte gå runt på Ikea för hade nog fött då (haha).

Juste, Hamodi hämtade ut sista paketet idag till nya bebisen så jag kommer nog kunna packa BB-väskan nu under dagarna och visa er vad jag kommer att ta med som förra året med Elijah. Jag måste nog kolla det blogginlägget med Elijahs BB-väska för att kunna få lite inspo då jag redan har glömt vad som är nödvändigt!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna