VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Operation

Hej alla fina läsare!

Skönt med fredag även om jag som egenföretagare aldrig riktigt har ”helg” så tycker jag att det är skönt med helg. Vi har dock inga direkta planer inför helgen, kanske ta barnen till leklandet! Nästa vecka har vi fler planer då Hamodi fyller år så vi ska iväg på måndag och på tisdag ska vi fira hans födelsedag med hela familjen sen kommer vi till slutet av veckan då Hamodi ska operera sina ögon. Jag är sjukt orolig (som vanligt), han har velat göra detta väldigt länge och bestämde sig ganska spontant att göra det nu innan min förlossning.

Ögonoperationen heter Lasek och är enligt många en säker operation men ni som har följt mig länge vet att jag är ganska nojig av mig när det kommer till hälsan! Hamodi vill genomgå operationen för att slippa linser och glasögon, jag hade egentligen också behövt det då vi har typ samma problem med ögonen. Han kommer att ha ont i ögonen under cirka fyra dagar sen kan han återgå mer eller mindre till vardagen, vi får se för det är nog en individuell sak med återhämtningen. Kommer självklart att uppdatera er under händelsens gång! ❤️


Annons

Kommentarer


  1. Linnea 13 september, 2019 on 00 Svara

    In sha Allah så går det bra. Har själv gjort lasek och det är det bästa jag gjort. Själv hade jag inte ont alls efteråt. Alhamdulillah.

  2. Ayla 13 september, 2019 on 00 Svara

    Gjorde oxå lasek rekommenderar starkt :) var jätte rädd ibörjan o sköt upp det hela tiden men värd varenda krona.. Nackdelen är att ögonen är mer känsliga än innan.. Kanske blir bättre framtiden gjorde mina 24 april.

  3. Zahret 14 september, 2019 on 00 Svara

    Inshalla allt går bra va inte orolig habibty. ❤💋🌹💐önskar er all lycka och art Gud skyddar er från det onda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna