VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Uppdatering

(Elijahs jacka, mössa och byxor är från H&M)

Hej alla fina läsare!

Hösten är verkligen här, Elijah fick ta på sig en lite varmare jacka och jeans för typ första gången. Han känns lagom stor nu för jeans (hahah) jag har en regel att små bebisar ska inte ha jeans för det känns lite obekvämt så kör mest på bomulls-tights sen när dem blir lite äldre kan dem ha jeans-material.

Vi kom iallafall precis hem till svärfamiljen, var lite ute med barnen på gården. Är sjukt hungrig egentligen men mår illa varje gång jag äter sen slutar det med att jag inte kan sova under natten. Går runt med vattenflaska hela tiden för det är typ det enda som dämpar ner illamåendet! Tänkte strax krypa ner i sängen med all arbete inom det administrativa, har ju inte hunnit blogga om alla projekt jag håller i just nu. Kan avslöja att innan året är slut kommer jag att designa egna produkter som kommer att säljas här i Sverige (!!!). Jag behöver därför få undan mycket innan förlossningen för att slippa stressa efter förlossningen, stor utmaning med andra ord.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna