VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ultraljud

Visst har ni saknat mig?

Har fått flera kommentarer om vart jag håller hus, jag kan säga att det är fullt upp. Vill blogga varje dag men man hinner inte så mycket med barnen och jobb! Den här graviditeten har varit kaos, lider av smärta dagligen typ och jag har känt att det är extra tungt. Just att det har känts tungt har gjort att jag har reflekterat väldigt mycket över bebisens storlek, haft en känsla av att han är större än ”kurvan” så jag bestämde mig för att boka ett privat ultraljud i Malmö.

Vi var på ultraljudet idag och min känsla stämde, bebisen är 20% större än sin vikt vid vecka 34 som jag är i just nu. Dem kan dock inte göra något utan jag får ta det vidare på min mödrarvårdcentral där dem får avgöra om jag behöver fler undersökningar osv. Jag har som tur en tid hos barnmorskan redan nästa vecka så jag kommer ju visa värden från ultraljudet och hoppas på att dem tar det på allvar! Jag är inte så orolig faktiskt utan är väldigt glad över att jag följde min känsla. Måste erkänna att bebisens leende som vi fick med på bild idag gjorde mig väldigt lugn (hahah). ❤️


Annons

Kommentarer


  1. Sahar 11 september, 2019 on 00 Svara

    حبيبتي لا تقلقين خليها ع الله المهم انتم بصحة وعافية وكلشي حلو حيصير ،، ❤️❤️😘😘

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna