VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Dubai del 1

Hej alla fina!

– Varit off pga min svärfar hamnade i en bilolycka, han klarade sig med lindriga skador men ni anar inte hur rädda vi var då vi fick veta vad som hade hänt. Jag har velat blogga flera dagar men utan riktigt lust dock har många av er hört av sig och frågat om tips kring Dubai så tänkte jag skriver ner det till er! ❤️

Om vi börjar med del 1, shopping. Det är sjukt mycket shopping i Dubai, överallt. Det finns shoppinggallerior i varje område, vi började faktiskt resan med att besöka en outlet vid namnet Dubai Outlet Mall. Där fanns många stora/små märken till bra priser, det var jätte bra priser på tex DKNY, Guess osv.

Ett annat tips är Dragon Mart, kinesiska gallerian. Den är enoooorm, vi var där flera dagar, jätte bra shopping speciellt till er som har barn. Jag älskade deras unika kläder just till Liyanas ålder, alltifrån klänningar till pyjamas! Jag orkade dock inte ens gå i halva för det är så många olika delar, det finns för heminredning, textil, leksaker, mode osv. Mitt tips är att gå dit tidigt och fråga direkt efter den avdelningen ni är ute efter istället för att gå runt. Många kommer försöka sälja er parfymer, köp inte för det är inget speciellt med dem faktiskt. I vissa butiker kan du pruta priserna men långt ifrån alla då dem har typ kommit överens om samma priser i varje avdelning. Ni måste hit iaf!

Söker ni standard shopping men med upplevelse så är ju Dubai Mall en självklarhet. Vi prioriterade inte Dubai Mall för har varit där flera gånger innan, så vi gick förbi några timmar bara sista kvällen. Även här behöver man gå flera dagar för att se allt, det är jätte stort med blandat utbud- dyrt/billigt.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna