VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Morning från Dubai

Så efter många men och om är vi äntligen i Dubai. Ni som har följt bloggen ett tag vet att vi planerade först att åka runt med bil i Europa men det blev svårt med tanke på att jag har foglossning osv. Strax efter det ville vi fira vår tolvårsdag i Grekland eller annan stad inom Europa men det blev inte heller av! Efter allt detta bestämde vi Dubai för familjen ville också hänga med, vi har varit i Dubai flera gånger och det är helt klart vår favorit. Jag älskar Dubai trots att det är sjukt varmt nu under sommaren men man känner inte mycket av det då det är AC överallt, exakt överallt!

Nu är vi iaf här och ska besöka alla våra favoritställen, vi kommer även visa vår familj mycket av det vi känner till här då det är första gången dem är här. Vi ska dock nu vila en stund en vi kickar igång dagen med tanke på att vi kom hem sent inatt då vi hade problem med barnens vagn på flygplatsen.

Uppdaterar er mer lite senare! ❤️


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna