VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Nu flyger vi!

Det var inte lätt att packa inför den här ganska spontana resan. Första gången vi reser med två barn plus en gravidmage men vi åker med familjen så vi är flera vuxna iaf. Vi har ändå varit stressade för man vill inte glömma något hemma och det blev en hel del nya inköp som syskonvagn osv. Mycket planering med lite tid helt enkelt! Jag är också en person som packar som om jag vore bortrest i flera månader hahah vilket är extra jobbigt men jag vill alltid njuta på resan genom att ha många olika plagg att välja mellan.

Vi är framme inatt till vår destination, bloggar mer imorgon när vi är framme om vart vi är och varför vi valde just den här resan efter många men & om.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna