VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Digital mattelärare

Jag har alltid varit rädd och bekymrad sen jag var yngre om hur vi ska hjälpa våra barn med matematik. Jag har alltid avskytt matte och dessutom varit väldigt dålig på det! Minns hur jag under alla mina år kämpade med matematiken, grät igenom det och kan än idag inte förstå hur jag lyckades få godkänt i det. Den enda utvägen har jag långt sen innan tänkt på är att anlita en privat lärare för matematiken till barnen när dem börjar skolan för att dem inte ska ha det lika jobbigt.

Ni kan ju bara gissa vem som då blev glad över det nya initiativet- Albert, digital mattelärare. Jag tillsammans med Liyana fick testa Albert genom att logga in på hemsidan sen började Liyana direkt att spela olika spel där hon fick lära sig att räkna med hjälp av bilder och siffror. För Liyana är det mer som ett spel då hon fortfarande är liten men hon lär sig väldigt mycket utav den typen av räkningen och äldre barn har också väldigt stor nytta av Albert då den är anpassad efter läroplanen! Det finns även möjlighet till hjälp med matematikläxor online och sidan är anpassad för barn mellan 3-16 år. För yngre barn som Liyana fram till åk 3 kan man använda läsplatta och logga in HÄR och för äldre barn fram till högstadiet så finns det en mobilapp vilket är jätte smidigt.

I samarbete med Albert kan ni också testa Albert helt kostnadsfritt fram till 20 augusti, det enda ni behöver göra är att skapa ett konto väldigt enkelt via den HÄR länken. Perfekt sysselsättning nu under sommarresor!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna