VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Helgens status och bildbomb

Vilken intensiv helg med fullspäckade aktiviter. Jag och Hamodi shoppade lite i Malmö inför resan, yes vi har äntligen bokat en resa tillsammans med familjen. Uppdaterar er sen om plats, rekommendationer osv! Förutom shopping och jobb så har vi varit med barnen på festivalen i Kristianstad, det var faktiskt bättre än mina förväntningar men även väldigt stort. Det ska dock bli skönt att komma iväg utomlands en stund med familjen utan massa måsten och jobb, det har varit sååååå sjukt mycket på sista tiden. Har skrivit på kontrakt med nya projekt, varit fullbokat på kliniken och en del under sociala medier!

Idag står det ett samarbete på schemat tillsammans med tandkliniken C4 tandvård. Vi började samarbeta för några veckor sedan och det var varit ett jätte lyckat samarbete mer framförhållning!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna