VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ny vecka

& nya möjligheter. Den här veckan blir eventuellt sista veckan innan lite semester! På tal om semester, vi hittar inga bra resor? Vi kan inte resa långt pga av min graviditet annars hade vi nog åkt till Japan men det funkar inte riktigt tyvärr. Vi har kollat på charter för barnens skull men inga direkt bra resor då mycket är slut. Vi får se vart vi hamnar, lovar att uppdatera er om vi kommer iväg någonstans den här sommar!

Bjuder på två bilder från gårdagens promenad med barnen, svårt att fota Liyana när hon flyger med sin sparkcykel haha så det fick bli bilder på Elijah. Elijah är faktiskt under en väldigt krävande fas med tanke på tänderna, vår lilla bebis som får ont om just nätterna så han sover dåligt och blir väldigt irriterad. Han blir dock väldigt lugn av gosedjur, det är typ det bästa han vet, speciellt den han håller i på bilden hahah! ❤️

Både Liyana och Elijah sover så tänkte strax gå upp och marinera lite kyckling till dagens lunch sen får vi se vad vi ska hitta på med barnen. Det är inte världens bästa väder men kanske kan vi hitta någon aktivitet inomhus istället här i Kristianstad.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna