VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

7 juli

Idag är det verkligen en speciell dag, jag kan inte berätta alla detaljer men ska försöka sammanfatta det kort varför den här dagen är så speciell för oss.

7 juli 2012 var den dagen jag och Hamodi flyttade ihop under väldigt jobbiga omständigheter men även hastigt, allt kändes omöjligt men ändå var vi glada över att vår dröm äntligen hade gått i uppfyllelse trots dem jobbiga omständigheterna. Vi hade bokstavligen talat endast 100kr i fickan den dagen men vi brydde oss inte för vi var under samma tak. Jag minns exakt hur vi spenderade dessa 100kr, vi köpte Burger King och körde iväg till en liten ö vid Kristianstad, minns exakt hur doften av friheten kändes och hur glada vi var. Idag sju år senare måste jag säga att jag är sjukt stolt över oss, vi började verkligen från NOLL. Det var otroligt jobbigt men vi gav aldrig upp, vi skrattade, tjafsade men fokuserade alltid tillbaka till målet och våra drömmar som vi har haft sen dag ett. Det är inte lätt men vem har sagt att någonting är lätt eller gratis? Vi kämpar än idag men inte i samma utsträckning kanske för att vi har slitit sönder oss under sju år och idag kan med all rätt kunna luta tillbaka en liten bit.

Evigt tacksam till våra envisa personligheter och att vi alltid har litat på varandra. Allt jag önskar nu är bara en god hälsa och kärlek till vår lilla familj som vi har lyckats skapa under dessa åren! Jag hoppas även att kunna inspirera fler därute som kämpar och som kanske kan känna att livet är meningslöst ibland. ❤️


Annons

Kommentarer


 1. Sarah 7 juli, 2019 on 00 Svara

  Uppmanar du tjejer att flytta ihop när de har 100kr kvar, är det inte bättre om du har stabil ekonomi?
  Vad menar du med frihet? Tycker du att föräldrar ska låta sina barn bli tsm med vem de vill och gå ut med de när de vill. Bara nyfiken på hur du tänker för oftast på dina inlägg låter du lite dramatiskt angående att du inte fick vara tsm med Hamodi eller fick gå ut med honom. Som sagt inget emot dig personligt undrar bara hur du tänker

  • Lina Taha 7 juli, 2019 on 00 Svara

   Hej! Jag har ingenstans skrivit att tjejer eller unga ska flytta med 100kr, jag berättar om min upplevelse och uppmanar alla att följa sina drömmar och tro på sig själva. Det behöver inte ens handla om kärlek utan det kan vara jobb, plugg, flytta utomlands eller vad man nu drömmer om. Jag kan bara avspegla min vardag och min historia, detta är hur vi har haft det och hur vi har tänkt. Jag försöker vara ärlig och öppen på bloggen, eller anser du att det är roligare med censurerade blogginlägg? Ska jag låtsas att vägen hit har varit enkel? Sen dramatisk eller ej, det är min upplevelse och känslor som ingen kan någonsin uppleva eller ta ifrån mig då det är min egna uppfattning.

   • Rita 8 juli, 2019 on 00 Svara

    ❤️ Fina Lina.
    Önskar dig/er all lycka,kärlek & hälsa!

 2. Alissa 8 juli, 2019 on 00 Svara

  Hej hjärtat du e så fkn stark!!!!! Ni har lyckats !!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna