VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Senaste nytt

Förra veckan var så himla varm & skön men nu vet jag inte riktigt vart solen har tagit vägen. Det har varit massa blixt och åska vilket är faktiskt något jag avskyr sen jag var liten. Tänker alltid att en blixt ska slå igenom fönstret och träffa oss typ, såg något liknande i England för många år sen och har sen dess tänkt så!

– Hursomhelst, jag är i vecka 22 av min graviditet och det känns så himla nära. Ibland glömmer jag att jag är gravid tills värkarna kommer (haha) eller ibland känns det som att det är fortfarande Elijah i magen. Varje vecka blir tyngre och många dagar kan jag inte stå på mitt ena ben pga smärta, skit jobbigt om ni frågar mig. Vi har i alla fall valt ut ett namn till bebisen och den här gången blir det ett namn som börjar på M, vi kommer att avslöja inom kommande veckor när vi verkligen är 110% säkra på namnet. Det blir precis som vanligt, ett annorlunda namn och passar fint till Liyana & Elijah! Jag har varit lite off från bloggen men vi har haft Eid/Bajram, släktingar på besök, events på kliniken osv därav har tiden bara runnit iväg. Känner mig lagom sliten efter en intensiv period, hade behövt åka till salongen för att styla håret och fixa mina ögonbryn men vi får se om tiden tillåter mig idag.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna