VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Godmorgon

Jag har lovat att lägga upp en av mina senaste outfits här, vart kläderna kommer ifrån. Det har dock varit mycket nu med tanke på Eid och vi har haft event på vår klinik. Klänningen är från Boohoo och solglasögonen är från Chimi Eyewear! För er som inte vet så ÄLSKAR jag solglasögon, jag och Hamodi tjafsar alltid när jag köper solglasögon för han tycker att jag har för många solglasögon. Juste, det var många som även undrade lite om läppstiftet jag hade- läppstiftet är från Mac, Velvet Teddy sen läppennan är från Isadora i färgen Mocca.

Eventet vi hade på kliniken var faktiskt en Henna-event då många gärna ville ha henna innan Eid så vi hade en tjej vid namnet Maria på plats och det var fullbokat. Roligt att kunna erbjuda kunderna i Kristianstad lite nya saker och nu på söndag har vi ett nytt event där vi bjuder på flera gratis behandlingar för att fira Eid med våra fina kunder!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna