VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

KidsClin

Sist bloggade jag lite om blöjeksem och vilken produkt som verkligen gör en skillnad i samarbete med KidsClin. Den här gången tänkte jag dock berätta lite om en annan typ av eksem- nämligen skorv. När Liyana var nyfödd så hade hon skorv men vi visste inte riktigt vad det var förens vi kollade upp det, som nyblivna föräldrar oroar man sig om allt! För er som läser detta och inte vet vad skorv är, det är eksem som bildas på bebisens hårbotten. Det är väldigt vanligt upp till att bebisen blir ett år men går att behandla med KidsClin Skorv.

Nu är det i alla fall lättare att hantera det och KidsClin Skorv har ett serum mot just detta. Det tar både bort men även förebygger skorvar, det går bra att använda fram tills skorven har försvunnit. Det finns en väldigt bra men även en enkel beskrivning som medföljer i paketet!

Ni hittar produkten HÄR.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna