VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ändrade planer

Godmorgon lördag! Lite tråkigare väder idag men det gör inte så mycket då vi inte ska hitta på några aktiviter förens senare på eftermiddag. Har lite bokningar idag på kliniken som ska jobbas undan sen ska vi ut en runda hela familjen, mysigt! Barnen sover fortfarande, dem älskar att sova ut på morgonen precis som vi vilket är jätte skönt. Elijah brukar bara vakna en stund på morgonen för ersättning och gröt sen så vill han gärna somna om.

Igår innan vi la oss, jag och Hamodi diskuterade vi lite sommarens planer. Jag har ju berättat här tidigare att under sommaren vill vi gärna bila runt i Europa och stanna vid olika resmål som Lalandia, Disneyland osv. Vi skulle egentligen börja vår resa i mitten av juni i samband med vår tolv årsdag (min & Hamodis) men det blir lite ändringar då Eid/Bajram infaller sen även olika jobbuppdrag som inte går att förflytta. Vi har istället tänkt att skjuta upp bilresan till juli om allt funkar!

Förra sommaren var vi i Japan för Liyana ville så gärna till Hello-Kittyland och Disneyland, det var verkligen en upplevelse. Hade faktiskt kunnat åka tillbaka nu om Elijah var lite äldre! Det som var dock jobbigt i Japan var ju mest maten då vi inte äter japansk mat, vi levde typ på McDonalds bara. Flygresan var liiite jobbig, mest på väg dit för man ville bara komma fram, Liyana frågade hela tiden ”är vi snart framme i Hello-Kittyland?” sen när vi landade trodde Lilly att vi skulle landa mitt i Hello-Kittyland så hon blev besviken när hon såg flygplatsen haha! Vi spenderade två dagar på Hello-Kittyland sen två dagar på Disneyland för man hinner tyvärr inte uppleva allt under en dag då det är långa köer sen även väldigt stora områden så man måste planera sin resa väl. Även i sommar måste vi planera dem olika resmålen bättre, vi har kollat på olika vägar som man kan köra samtidigt som man stannar på roliga resmål. Kommer självklart uppdatera här under resan med alla tips osv, vi får bara se vilket datum det blir!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna