VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Tankar kring kön

Den ständiga frågan under den senaste graviditeten- vad önskar ni? Vad tror ni det blir? Pojke eller flicka?

– Varje graviditet har jag/vi alltid sagt att det viktigaste är bebisens hälsa. Vi är även jätte tacksamma över att ha både en flicka och pojke, så den här gången blir det verkligen spännande kring vad det blir. Liyana vill såklart ha en syster och hon har alltid önskat sig en syster. Jag var precis likadan som liten, önskade alltid en syster och kände mig ständigt ensam för jag inte hade en syster! Elijah förstår ingenting och kommer nog ett tag tro att bebisen bara är en docka hahah så jag tänker mest på Liyanas känslor. Hon sa i början ”Mamma det är en flicka”, jag fick då ändra hennes tankar kring det och förklarade att det kan bli en pojke igen (!!) då det inte vi som bestämmer. Jag försökte även förklara att om det blir en pojke igen så är det bara bra för då är hon den enda prinsessan hemma, det tyckte hon var bra hahah!

Hamodi säger att han har en känsla över att det blir en flicka, han vet dock inte varför han känner så. Hursomhelst nästa vecka får vi veta bebisens hälsa plus könet så då lär vi se vems känslor som stämmer mest överens.


Annons

Kommentarer


  1. Sofia hult 23 maj, 2019 on 00 Svara

    Så kul och läsa din resa . Ska kika in oftare på din blogg nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna