VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Våra rutiner


Jag har nog aldrig sett en bebis älska vatten lika mycket som Elijah gör. Han verkligen njuter varje gång vi tvättar honom och låter honom vara utan blöja så därför har det blivit en vardaglig rutin att tvätta via blöjbyten och försöka låta honom leka utan blöja. 

Nackdelen är väl att han kan bli torr när man tvättar honom ofta så vi har nyligen fått testa i ett samarbete med Kidsclin en spray mot blöjeksem men jag använder den även för att förebygga torr hud. Vi upplever att den återfuktar mer än andra krämer som vi använde tidigare samtidigt som den förebygger mot blöjeksem. Det är jätte vanligt med blöjeksem och irriterad hud i samband med blöjor därför är det extra viktigt att använda rätt produkt som är enkel att använda så att man kan använda den både hemma men även när man är ute. Vi har faktiskt köpt en extra att ha i skötväska!

Ni hittar produkten HÄR.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna