VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Helgen

Det var en jätte intensiv helg och varje gång jag ville uppdatera er slutade det med något annat måste. Vi var i Göteborg för arbetsrelaterad uppdrag men hade även bokat lite saker som vi kunde passa på att göra när vi var barnfria. Dock avbokade vi typ allt, bland annat spa för jag fick i sista minuten höra att det inte var så himla bra med varmt vatten i början av graviditeten sen minns ni säkert sist när jag var gravid på spa hur det slutade på akuten så vi valde bort det helt enkelt!

Jag ville såååååå himla gärna gå på just sånt för det är verkligen det bästa jag vet. Vi var ganska så trötta under dagarna pga jobb men hann äta ute, gå på bio osv innan vi skulle hem i söndags. Vi kanske inte gjorde så mycket men hade en rolig helg ihop med massa djupa diskussioner och skratt.


Annons

Kommentarer


  1. Gola 29 maj, 2019 on 00 Svara

    Hej
    Jätte fin klänning du har på dig. Vart är den ifrån?

    • Lina Taha 31 maj, 2019 on 00 Svara

      Tack snälla! Min är köpt av en tjej, märket heter Ax Paris!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna