VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Fick du flytta hemifrån?

En fråga som dök upp bland kommentarerna här är om jag fick flytta hemifrån.

– När jag flyttade hemifrån hade jag hamnat i en konflikt med familjen så det var inte direkt frivilligt och då flyttade jag inte ensam heller. Jag och Hamodi gifte oss enligt islam för att kunna bo tillsammans, gjorde allt för att ordna ett boende osv då vi inte hade räknat med att det skulle gå fort. Det var nog en av dem största utmaningarna vi har gått igenom tillsammans här i livet, det var en jobbig period då vi låg på minus, hade inget boende och jag gick fortfarande på högskolan. Allt på en gång! Fråga mig inte hur vi klarade det men vi fixade det och vi är så tacksamma över den hårda tiden för vi både har lärt oss att uppskatta ALLT här i livet.

Detta var alltså ca 7-8 år sedan då vi plötsligt ställdes i en svår verklighet. Tillbaka till frågan, hade jag fått flytta hemifrån om det inte var som det var? Nej jag tror inte det utan jag hade nog bott hemma tills giftemål då vi har en sådan tradition i min familj.

På bilden är det Hamodi som målade vår första riktiga lägenhet, jag minns varje steg. ❤️


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna