VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Dagarna springer

Familj, jobb och massa ärenden alla dagar veckan runt. Jag gillar dock när det är hetsigt, när jag var yngre hade jag väldigt stor fritid för jag fick inte gå ut så mycket av min familj och min frihet var väldigt begränsad men det vet ni sen tidigare. Jag hade nästan alltid tråkigt, kände mig många gånger ensam men ändå i en stor värld. Minns att innan jag flyttade hemifrån så var väl mitt största intresse turkiska serier?! Kunde sitta i många timmar och bara titta på avsnitt efter avsnitt. Visst jag jobbade en del men har nästan bara jobbat med tidiga arbetstider där man också slutar tidigt på dagen sen har man heeela dagen fri. Jag flyttade sen ihop med Hamodi och sen dess har vi ALLTID haft något på g. Ibland finns det knappt någon tid för att stanna upp utan allt sker hetsigt med många bollar i luften om ni förstår hur jag menar. Jag ville egentligen blogga om annat men tankarna slog mig tillbaka till då och nu i skrivandes stund.

Om ni vill veta vad jag föredrar, jag föredrar att ha många bollar i luften, alltid aktiviteter/projekt för jag känner att livet är för kort till att spenderas på en tom fritid!


Annons

Kommentarer


  1. Anonym 28 april, 2019 on 00 Svara

    Fick du flytta hemifrån innan du gifte dig? ❤️ Snälla gör ett inlägg om det

  2. N E 8 maj, 2019 on 00 Svara

    Tips på Ramadan-aktiviteter <3 http://www.qamardesigns.se/ramadanmaterial.html

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna