VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Frågor & svar

Jag fick lite frågor på Instagram som jag tänkte lägga upp här så att dem finns tillgängliga!

1. Vill bara säga att du är superwomen, tips på hur man kan gå vidare efter två missfall?

– Älskling du som är superwomen som har gått igenom två missfall men står kvar där. Jag har aldrig varit i din situation men mina råd som jag brukar ge till bekanta är, tänk på att allt händer av en anledning, tappa aldrig hoppet och när du väl blir gravid igen försök att vara mindre nervös även om rädslan finns där. Det är lätt för mig att skriva så men jag lovar ibland måste man tänka på det sättet, vi alla går igenom olika prövningar i livet. Fortsätt vara en superwomen!

2. Vad tror du det blir? Vilken vecka är du i?

– Min känsla har sagt pojke hela tiden men ni gör mig osäker då många av er har hunnit studera ultraljudsbilden och kommit fram till att det är en flicka. Återigen, huvudsaken är att bebisen har en god hälsa och är en glad bebis.

Jag är i vecka 14 (13+3).

3. Vad har du för cravings denna graviditeten än så länge?

– Det började med turkisk drickyoghurt precis som med Elijah. Efter det började jag bli sugen på inlagda grönsaker, frukter speciellt vindruvor och nu har jag fastnat på Daim.

4. Om det är en pojke, vad ska han heta?

– Jag lovar vi har inga pojknamn alls i huvudet eller jo jag hade ett namn men familjen ogillade förslaget hahah! Har dock ett förslag på flicknamn sen förra graviditeten.

5. Hur gör ni när folket pratar illa om er? Hur hanterar ni det?

– Helt ärligt hanterade vi det fel innan, vi la för mycket energi och reflekterade mycket om vad som sades, varför, hur, när och blabla!!! Nu dock på senaste har jag börjat inse mer och mer att folk kommer alltid att snacka skit oavsett hur bra/dålig du är. Det är ingen som lämnas ifred så varför skulle jag lämnas ifred?

6. Vilka linser använder du?

– Just nu kör jag på en ny färg som ni hittar HÄR. Ni kan använda rabattkoden LINA10 för extra bra pris!

7. Hur klarar du två barn och tröttheten från graviditeten?

– Jag har en man som är delaktig i uppfostran precis lika mycket som mig och om inte mer just nu med tanke på min foglossning men även trötthet från graviditeten. Vi diskuterar hemma helt enkelt jag och Hamodi, har jag foglossning eller måste lägga mig pga jag kan bli yr då är Hamodi med barnen. Vår familj hjälper även oss, vi äter oftast hos dem osv.

8. Ingen fråga men du är underbar.

– Tack fina du och alla ni andra som dagligen skriver fina saker till mig och min familj!!!!!!

9. Vem är din förebild?

– Jag följer flera tjejer/kvinnor som är kändisar i Dubai osv men om jag ska tänka på verkliga förebilder så har det helt ärligt varit mina egna följare nu på sista tiden. Så många som hör av sig till mig och berättar om deras historier och jag blir lika chockad över vilka starka kvinnor det finns! Jag ser jätte mycket upp till ensamstående mammor tex och ibland känner jag att det är synd att inte fler fick synas eller höras. Min svärmor är också en stor förebild för mig som jag beundrar dagligen!!

10. Nu när ni ska få ett till barn, vilken vagn ska ni köpa?

– Sjukt att jag googlade på just detta igår haha och fastnade mycket för Bugaboo Donkey Duo.

11. Är tredje graviditeten planerad?

– Nej inte alls faktiskt därför var det svårt i början med hur vi skulle vidare osv.

12. Hur mår du under denna graviditeten? Har du känslor över att du inte vill ha barnet?

– Jag har foglossning, blir yr osv men det är lättare faktiskt ändå än graviditeten med Elijah och Liyana. I början var ju tanken abort men jag klarade inte det efter att jag såg fostrets hjärta, idag kan jag inte tänka mig något annat än tre barn. Igår när vi var på ultraljudet tänkte jag ”Tack gode Gud för att vi valde att behålla ännu en gåva”.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna