VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ultraljud

Börjar känna av graviditeten för är ständigt trött, seg och allmänt tråkig. Jag hoppas att det är bara i början av graviditeten sen får det gärna gå över!

Imorgon ska vi på ultraljud för KUB-test, i Skåne gör alla det. Är jätte nervös och rädd, det är jag varje gång faktiskt. Fick en fråga för några dagar sen om vad jag önskar här i världen, väldigt enkel fråga & svar- att mina barn och Hamodi ska leva ett långt liv med god hälsa. Ni anar inte hur mycket jag uppskattar hälsan, det absolut viktigaste!

Hursomhelst, Ramdan är snart här och det är verkligen årets mysigaste månad. Jag kommer inte kunna fasta då jag är gravid och Hamodi fastar inte heller pga mediciner som inte kan uteslutas. Hamodis familj fastar men inte varje dag heller pga mediciner och annat men vi håller ändå i det religiösa delarna med koran, bön osv. Minns ni Liyanas Ramdan-kalender förra året? Vi kommer köra likadant i år men i år ska vi försöka förklara på ett enkelt sätt om innebörden av Ramdan, hur man kan hjälpa andra människor osv. Längtar! ❤️


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna