VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Som gamla tider

Hetsiga dagar med familj och jobb, hinner ibland inte ens stanna upp. Detta har även faktiskt påverkat min och Hamodis relation, man kan glida ifrån varandra under sådana perioder om ni förstår hur jag menar!

Vi har inte tjafsat eller oense utan mer att man kanske inte har lika mycket tid för varandra och många gånger är det svårt att hitta tid för att bara vara. Att hitta rätt balans tar sin tid och familjen har sett att vi har sprungit runt så dem föreslog att vi skulle ha en liten dag tillsammans precis som förr. I lördags åkte vi alltså iväg till Malmö, första gången på länge kändes det som och gissa hur vi spenderade halva dagen? Genom att handla mat (!!!) hahah, det var faktiskt roligt och mysigt, jag älskar att handla mat så vi passade på. Vi gick även på restaurang, besökte vår gamla plats där vi träffades i smyg innan vi blev ett officiellt par sen så åkte vi el-scooter vid parken. Gud som vi skrattade och hade roligt, vi tänkte först på spa osv men detta kändes mer som oss faktiskt.

Så många omkring mig som ständigt frågar mig om vi håller vårat förhållande vid liv, tro det eller ej men ingenting är alltid perfekt men med rätt inställning och vilja kan man lyckas. Både ska vilja lika mycket med andra ord!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna