VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Mitt hår

Jag får nog mest frågor om mitt hår, hur jag kan ha långt, tjockt och fint hår. Jag vill börja med att säga- vi har det i i familjen. Mina föräldrar har väldigt svart och tjockt hår, jag har liksom aldrig färgat mitt hår eller så!

Under senaste tiden har jag använt fön istället för plattång då jag oftast fönar håret hos salonger eftersom jag inte hinner hemma. När har var yngre använde jag hårtabeletter Panto3 som verkligen hjälpte mitt hår! Har nog testat ALLT inom hår, både billiga produkter men även dyra och kommit fram till att endast dessa två produkter passar mitt hår. Tur att dem finns på Maxi!

Jag använder alltid värmeskydd och hårolja efter fön/plattång. Jag har tyvärr ingen bild på dem just nu men ni kan egentligen använda vilka som för ett bra resultat, alla bruka oftast ha samma innehåll.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna