VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

April 2019

När det går några dagar utan att jag bloggar då blir det som en ond cirkel. Jag önskar att jag kunde blogga varje dag men det är mycket i livet som kommer mellan! Jag är och har varit sjuk ett tag nu, foglossningen har börjat krypa tillbaka och magen blir uppsvullen varje gång jag äter, oavsett kost. Okej ska sluta klaga men vill ge er en liten inblick på mitt liv just nu!

Många vet även att jag gillar inte att blogga om endast vår vardag utan gärna roligare/viktigare ämnen vilket gör uppdraget ännu svårare om ni förstår hur jag menar. Det känns som när man vill laga mat men man vet inte vad man ska laga (haha), det är liksom jätte roligt att laga mat men idéerna tar slut efter ett tag! ❤️


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna