VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Tankar i efterhand

Hej alla läsare! ❤️

Wow vilken respons jag fick efter min nya graviditet, både positiv och mindre positivt. Det var faktiskt flera som skrev eller sa ”Det kommer bli tufft”, ”Hur ska ni klara er?” och typ ”Stakars er, det kommer vara som tvillingar”.

Helt ärligt vi går hellre igenom en tuff period än kastar bort vårt kött och blod. Jag hade som sagt abort-tankar men nej jag klarade inte av tanken i slutändan, skulle ångra mig hela livet utan tvekan. Barn är en stor gåva, tänk så många som inte kan bli gravida och här sitter man kanske med abort för att det kan bli ”tufft”. För mig är det absolut inte som en tillräcklig anledning och så länge vi är en familj så kommer vi att klara tillsammans ALLT precis som vi har gjort dem senaste tolv åren, jag & Hamodi.

Till något annat nu, till sommaren tänkte vi bila i Europa och stanna lite överallt tillsammans med barnen innan vi blir fler för då kommer det kanske att bli svårare. Vi är jätte taggade och detta har vi velat göra jätte länge men nu i juni firar vi tolv år tillsammans så därför passar den här resan perfekt! Vi är även nu inne på hus-tankar för jag tror att det kommer bli trångt hemma även om vi har tre sovrum men helt ärligt hus är ett stort projekt som kräver enormt mycket tid så vi får se hur det blir nu framöver, kommer självklart att uppdatera er. Kan säga att om vi köper hus så kommer det definitivt bli ett renoveringsprojekt och inget färdigt!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna