VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ny dag

Hej kära läsare, hur mår ni?

Själv har det varit liiite upp och ner, veckan startade mindre bra och det påverkade min energi men jag hittade fokuset tillbaka. Avskyr när man hamnar i sådana lägen, det är inte alltid lätt att hitta tillbaka till fokuset. Har ganska mycket på gång, hundra meddelanden att gå igenom och mycket mer!

Ni undrar säkert hur jag hittar tillbaka, familjen har och kommer alltid vara största motivationen. Jag påminns hela tiden om varför jag gör allt, dvs för deras skull och då på något sätt får jag en ny energi. Jag är även väldigt troende och tror starkt på att Gud skapar ibland hinder för att jag ska upptäcka andra vägar vilket jag ständigt får bekräftat. Med andra ord, allt händer av en anledning.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna