VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Fredag

Och jag har hunnit laga mat, plocka undan, fixa lite jobb och nu sitter jag här väntar på att familjen ska vakna.

Det blev inte så mycket alla hjärtans dag firande här hemma igår för Elijah hade lite kolik och sen hade jag jobb att fixa! Just nu är det mycket fokus på familjen och jobb så vi har bestämt att satsa stenhårt helt enkelt. Jag kunde dock inte låta bli att överraska Hamodi med hans favorit-choklad trots att vi lovade varandra att inte köpa något! Han överraskar nästan alltid mig med både mindre saker men även större så kände att det var min tur att överraska lite också. Vi brukar vanligtvis äta ute på alla hjärtans dag eller hitta på något.

Hursomhelst idag ska vi äta kyckling i ugn med ris och hoppas att jag hinner fota maten så att jag kan lägga in den här på bloggen. Vi hade behövt handla mat idag också men jag vet inte om vi hinner eller orkar, vi får se och jag får uppdatera er!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna