VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ett lyckat förhållande

Ni är flera som har tidigare kommenterat på att ni önskar tips till ett lyckat förhållande. Jag har svårt att se någons förhållande som alltid lyckat eller 100% perfekt, alla har sina up & downs men här är det lite tips från mig och Hamodi. Lite erfarenheter har vi efter snart 12 års förhållande!

– Kärlek och respekt, det har alltid varit våra nyckelord i mitt samt Hamodis förhållande. Att vara kärleksfull och respektera varandra är så himla viktigt. Om jag tex blir gnällig eller jobbig mot Hamodi då brukar jag alltid tänka ”Den här människan älskar jag så mycket, varför gör jag så?!”.

– Ingenting negativt är värt att ni slösar er tid tillsammans på. Livet är för kort?! Nu menar jag inte att man ska acceptera otroheter osv men syftar mer på att släpp det dagliga vardagstjafs för det slösar bara energi och er kärlek i onödan. Gör det enkelt för dig och din partner, jag tänker alltid ”Är detta värt ens?” och då går jag fram till Hamodi för att krama honom sen är problemet löst. Jag lägger alltså draman på hyllan när det kommer till Hamodi!

– Stötta alltid varandra även om ni tycker att er partner kan komma med konstiga idéer. Jag säger alltid vad jag tycker men avslutar med ”men om du vill detta så gärna så gör det och jag finns alltid här”.

– Va en problemlösare, börjar jag och Hamodi tjafsa om något som tex om vem som höjde rösten först då brukar jag säga efter en stund ”Okej någon av oss höjde rösten, hur löser vi detta nu?”.

– Ni behöver sträva efter samma mål, för mig är det i alla fall viktigt för då kan man hjälpa varandra annars kan man sakna en förståelse. Sitt och prata med varandra om era drömmar, när jag och Hamodi är ute på dejter tex så brukar vi oftast prata om vad vi drömmer om, vad vi vill åt osv.

– Hitta tid för varandra, självklart är det inte alltid lätt speciellt när man har yngre barn men ibland räcker det med att stanna upp, krama om din partner och säga vad personen betyder för dig.

– När ni går igenom en svår period tänk så, detta kommer att stärka er kärlek och förhållande. Oavsett vad det är för problem. Idag är jag och Hamodi stabila pga allt vi har gått igenom men även pga alla gånger vi gjorde slut när vi var yngre innan vi hittade tillbaka till varandra! ❤️


Annons

Kommentarer


  1. Sofia 20 februari, 2019 on 00 Svara

    Asså ni är goals couple! Så fina på bilden!<3333

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna