VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Varje gång jag blundar

Får jag upp en tanke ”Omg har jag kontaktat kunden?!” ”Omg har jag skickat iväg fakturan?!” ”Omg har jag fixat detta, detta och detta”. Hej stress! ??‍♀️

Just nu är livet intensivt både hemma men även karriären. Jag har ständigt höga mål på mig själv men behöver lära mig att jag kan inte överbelasta mig hela tiden! Tänk att varje morgon när jag vaknar tänker jag såhär ”Okej Lina, vem gör du detta för och varför gör du detta?” sen går jag upp med världens energi. Jag vill dock vakna en morgon och inte behöva vara så himla målfokuserad utan släppa lite, saker få ligga på bordet, alla mail behöver inte besvaras direkt osv. Är ni fler med sådana problem där ni ständigt har höga mål och driv?

Jag måste säga att samhället påverkar oss enormt mycket, överallt runtomkring oss är det framgångsrika människor. Självklart blir man själv taggad eller lite stressad?! För min del iallafall. Det är här sociala medier har bra och dåliga egenskaper, bra för att man kan inspireras men dåligt för att det kan skapa mer stress eller för mycket jämförelser.

Det som kan dämpa min stress lite är att skriva listor, jag har nog listor till allt. Mat, dagens måste, dagens samtal osv osv hahah, skrattade på riktigt för Hamodi avskyr mina listor, helt tvärtom under den punkten !! Jag ÄLSKAR att skriva men även checka av listor.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna