VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

10 saker jag vill göra innan jag fyller 30

img_0873 (1)

Okej så jag fyller 30 om tre år och jag brukar alltid tänka ”Detta vill jag göra innan jag blir 30”.

1. Jag vill köpa hus, med familjen såklart.

2. Resa till Maldiverna, Indien och kanske till Japan igen?

3. Köpa egen bil, vi har alltid haft en bil för hela familjen men jag är faktiskt sugen på att ha en egen. Nej Hamodi du får inte köra den hahah!

4. Öppna ännu ett större företag inom skönhet eller kanske äga en restaurang också? Jag vet inte men jag har alltid velat äga en restaurang, inte jobba på restaurangen utan bara äga den. En libanesisk restaurang. Omg så gott!!!

5. Fixa mina tänder, jag har fyra framtänder som skapar en stor komplex hos mig. Måste ta bort dem helt och sätta in nya.

6. Jag vill gå ner i vikt till det jag vägde innan, alltså mellan 60 till 65 kilo.

– Okej jag skulle skriva tio saker men har suttit nu i över tio minuter utan några flera idéer. Det här är bara lite mål för kommande åren, det viktigaste av allt är familjens hälsa och min hälsa för att allt annat betyder ingenting! ❤️


Annons

Kommentarer


  1. Soma 15 februari, 2019 on 00 Svara

    Tycker du är vacker som du är och ska inte ändra på dina tänder alls! Låt det istället känneteckna Dig! :) *mashallah*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna