VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Beauty by M&L

Igår insåg jag att jag har knappt berättat om vår nya verksamhet- Beauty by M&L. Konstigt nog har jag glömt att uppdatera bloggen om detta! Vi ska ju öppna en skönhetsverksamhet där vi kommer erbjuda olika behandlingar i form av microneedling, tandblekning, kemisk peeling, Infuzion och även en läkare vid olika event osv. Jag ser jätte mycket fram emot att öppna mitt andra företag, helt sjukt hur jag har lyckats övervinna ”rädslan” kring att öppna eget och här står man med två företag. Jag har alltid inbillat mig att det är en svår väg men även en omöjlig väg! Det är faktiskt inte alls så svårt utan det handlar om att hitta rätt ”kärnpersoner” inom ämnet såsom rätt revisor osv.

Dagligen får jag frågor om hur man kan starta eget företag, vilka man ska kontakta, hur man ska fakturera och ja allt egentligen! Jag försöker svara så gott jag kan under olika frågestunder på Instagram men ibland är det inte tillräckligt så just nu håller jag på att planera ett eventuellt kommande projekt som kan hjälpa unga men även äldre att komma igång inom eget. Jag tänkte på detta projektet pga två anledningar, dels för att många ”kända” profiler under Facebook/Instagram vägrar att dela med sig till sina följare. Jag vet inte varför många tror att när man delar med sig av den framgångsrika sidan att det typ påverkar detta ens egna levebröd negativt?! Det bör vara tvärtom, delad glädje är dubbel glädje. Jag menar hur kan man dela med sig så himla mycket av ens liv men när tex unga ställer frågan ”Hur gör man, vart kan jag vända mig?” så är det plötsligt en privat fråga eller att man väljer helt enkelt att ignorera frågan bara?!

Den andra anledningen för min del är att för över tre år sen påbörjade jag min verksamhet inom sociala medier. Jag hade aldrig någonsin varit här idag om det inte var tack vare alla tjejer och kvinnor som har stöttat mig, följt mig och litat på mig! Idag vill jag ge något tillbaka till er, jag kanske inte lyckas hjälpa alla men en stor del av mina läsare vill gärna starta eget inom olika verksamheter och då hoppas jag att jag kan vara ett stöd. ❤️


Kommentarer


  1. Sawsan 28 januari, 2019 on 00 Svara

    Stort grattis till ditt nya företag, förutom din super duktiga och framgångsrika sida, är du en underbar kvinna med god hjärta. Stort lycka till din nya verksamhet. Önskar dig all lycka och glädje! ?❤️?

    • Lina Taha 28 januari, 2019 on 00 Svara

      Men oh vad glad jag blir!!! Stort tack!!!!! ❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna