VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Utmaningar

Hej alla läsare!

Hoppas att ni mår bra, här mår vi bra förutom en jobbig period med kolik. Vill gråta varje gång Elijah gråter av sin mage, så himla jobbigt!

Det är en hel del utmaningar nu när vi har två barn som jag tänkte blogga om idag men måste ändå säga att kärleken man får från barnen ger så himla mycket energi, jag lovar. Varje gång Liyana säger ”Mamma, jag älskar dig” eller när Elijah blir helt lugn när man lägger honom på sin axel då han känner igen våra dofter, det är verkligen hela världen. Visst är det fantastiskt?!

Utmaning nummer ett är nog ändå att komma ut hemifrån, det tar kanske fyra timmar för oss fyra att lämna hemmet?! Hahah, skrattar för mig själv för jag kan måla upp hur vi springer runt här hemma och stressar men ändå är vi alltid sena? Det påminner mig jätte mycket om serierna eller filmerna man ser på TV, när det är större familjer som alltid har något innan dem ska ut. Det bästa av allt är ändå när vi precis har blivit färdiga och Elijah råka bajsa eller blir hungrig hahah sen hinner Liyana smutsa ner sina kläder eller ta fram massa saker hemma som man måste plocka bort innan man ska ut. Komedi med andra ord!!

Utmaning nummer två är nog att som föräldrar har man inte så mycket tid för varandra förutom den lilla tiden man får på kvällen men då somnar vi både av trötthet. Jag tror dock att det är en period tills man hittar rutiner, vår barnmorska sa att vi får inte glömma varandra och även ha en regel att krama varandra en gång om dagen. Bra regel måste jag säga sen vill jag även tillägga att en bra regel är att bilda ett team hemma! Jag och Hamodi har kanske inte så mycket tid för varandra just nu men ändå ”jobbar” vi tillsammans hemma med sysslorna på ett jätte bra sätt precis som ett team. Vi vet vart vi har varandra och avlastar varandra vid rätt tidpunkt osv.


Kommentarer


  1. Samar 22 december, 2018 on 00 Svara

    Hej fina Lina, måste bara säga att jag känner igen mig i det du skriver just nu då jag har en två åring plus en på en månad. Heja oss ???

    • Lina Taha 22 december, 2018 on 00 Svara

      Oh fina du! Kämpa kämpa tills rutinerna trillar <3

  2. Shahad 22 december, 2018 on 00 Svara

    Kände igen mig nör jag läste ditt inlägg! Är också tvåbarnsmamma som kom tät efter varandra. Min baby som är en månad har mke kolik så jag förstår hur jobbigt ni har det. Vi mammor är verkligen så starka så kämpa på ett tag till sen blir det bara minnen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna