VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Baby Elijah är här

Hej fina läsare!!

Hur ska man inleda ett sånt blogginlägg egentligen? Kan säga att vi är otroligt tacksamma över ännu en gåva. Baby Elijah är helt perfekt och vi alla mår bra! Det blev en otroligt jobbig men även smärtsam förlossning som jag tänkte blogga mer om senare. Jag glömde dock bort all smärta när jag fick honom i famnen, precis som när jag fick Liyana.

Vi är fortfarande kvar på BB för amningen fungerar tyvärr inte och verkar bli som med Liyana men vi ger inte upp. Liyana har hunnit träffa sin lillebror och hon var otroligt glad, hon ville inte lämna oss men efter många men och lyckades vi övertala prinsessan! ❤️


Kommentarer


  1. Zeinab 26 november, 2018 on 00 Svara

    Stort grattis! Mashalla Amar❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna