VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

& så var helgen slut!

Ja det går fort när man har roligt, det har som vanligt varit en mysig helg med familjen. Det blev lördagsgodis och andra underhållande aktiviter! Jag hoppas på en lugn vecka och dessutom går jag in i vecka 34 med graviditeten så det gäller verkligen att ta det lugnt.

Dem ska snart börja renovera vårt badrum pga stambyte så vi måste plocka undan massa grejer och när dem är färdiga måste vi storstäda. Inte jag såklart för jag kan inte städa hahah skönt att få slippa det i alla fall! Håller verkligen tummarna på att dem hinner bli färdiga innan bebisen kommer för det kommer bli så rörigt annars.

Jag fick en fråga här på bloggen om jag kan tipsa om enkla maträtter osv. Just nu lagar jag inte så mycket mat för all fysisk smärta så vi äter mycket hos familjen men jag utgår alltid utifrån vad min familj tycker om. Idag ska jag tex laga hemlagade hamburgare, igår åt vi stekt kött med potatisgratäng. Det finns ju sjukt många enkla, snabba men otroligt goda maträtter som kyckling med pasta, spaghetti, grillad kyckling i ugn med grönsaker, kycklinggratäng, lax i ugnen, lasagne, varm smörgåstårta, tacos osv osv! Vissa rätter som jag inte förstår via nätet brukar jag kolla upp på youtube så idag är det verkligen så himla enkelt att hitta nya recept som man bara kan följa. ❤️


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna