VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Föräldraledighet

Hej allihopa!

Fick en väldigt bra men även relevant fråga här på bloggen angående hur vi kommer lägga upp vår föräldraledighet.

– Vi kommer i alla fall INTE ta ut så många dagar som vi gjorde med Liyana utan försöka spara så många dagar som möjligt första året. Jag var mammaledig under nio månader sen var Hamodi pappaledig några månader, det funkade jätte bra och vi kommer nog köra något liknande dem här gången också! Nu när man har eget företag kan man även vara mer flexibel och ta ut mindre dagar än vad jag gjorde sist.

Jag vill dock rekommendera er att fråga föräldrar omkring er om deras upplägg, kanske någon kollega, syskon eller vänner för det hjälper jätte mycket att få tips från andra som har erfarenhet. Vi frågade runt mycket faktiskt och ännu mer den här gången plus egen erfarenhet så våga fråga!!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna