VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Helgen

Hej allihopa!

Känns skönt att uppdatera här på bloggen en gång om dagen. Ibland hinner man inte men kommer försöka så gott jag kan då detta känns mer som en digital dagbok för min del.

Kan väl börja med att skriva att alla planer förändrades efter Liyanas danslektion igår då både Liyana men även jag blev krassliga så vi ställde in alla planer. Vi har istället varit hemma, tagit det lugnt, lekt, tittat på film osv. Jag minns inte sist vi var hemma en helg, det känns som att alla aktiviter bara rullar runt.

Annars har jag även haft ont i magen, jag vet inte om det har någon anknytning till bebisens spark men varje gång jag får en spark från bebisen så gör det sjukt ont, någon som har varit med om liknande? Minns nämligen inte att Liyana sparkade mig så pass hårt att det gjorde ont (hahah)?!…

Igår blev det i alla fall hemlagade grekiska köttbollar med Zeinas recept och idag blev det kycklingpasta som jag tyvärr glömde att fota! ❤️


Kommentarer


  1. Lina 24 september, 2018 on 00 Svara

    Hej lina, jag undrar bara hur ni ska dela upp eran föräldrarledig? Ska ni dela upp dem lila mellan er eller kommer du som mamma få mer dagar?
    Vårt första barn kommer i maj o vi vet inte riktigt hur vi ska göra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna