VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vecka 30

Imorgon går jag in i vecka 30, kan ni fatta att jag föder om typ 10 veckor?!?! Jag längtar!!!! Ni kanske tycker att jag överdriver men längtan är enorm efter att träffa bebisen och förhoppningsvis bli av med all smärta som jag har haft genom den här graviditeten. Tänkte uppdatera er lite om min ”gravid-status”.

– Ja slutet känns nära, smärtan har blivit mer tyvärr och kroppen låser sig hela tiden utan att vilja samarbeta. Jag får dessutom ofta kramper i benen när jag sover som gör att jag vaknar av att jag skriker ”AJJ” sen måste Hamodi hjälpa mig med att hålla benen uppe osv men problemet är att smärtan går inte helt över utan jag kan känna spåren av krampen hela dagen. Förlåt jag vill inte skrämma er (hahah) som vill planera graviditet men kom ihåg det är väldigt individuellt från kropp till kropp.

Annars vad gäller mat så är det inget speciellt sug förutom Nutella om nätterna hahah men här måste jag påpeka om den jobbiga halsbrännan som jag går runt med varje dag. Det var faktiskt likadant med Liyana och många sa då att det kan vara för att bebisen kommer födas med mycket hår.

Det är skönt att jag känner mig redo inför förlossningen i alla fall och vill få detta gjort. Listan till bebisen börjar minskas också, här nedan är vad som är kvar och vad som behövs annars är det inte mycket mer faktiskt!

1. Sängkläder

2. En extra babynest

3. Napphållare & nappflaskor

4. Mjölkmaskin

5. Byrå

6. Badbalja

7. Kläder


Kommentarer


  1. Sanna 20 september, 2018 on 00 Svara

    Vad är en mjölkmaskin??

    • Lina Taha 20 september, 2018 on 00 Svara

      Det är en maskin som blandar ersättningen och håller vattnet/mjölkersättningen lagom varm så man trycker bara på en knapp sen in i nappflaskan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna