VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NÅGOT JAG BLIR ARG ÖVER

<![CDATA[

Ja om det är något som gör mig arg är människor som slänger ifrån sig dumma kommentarer lite här och där. Alla har fördomar även jag men man måste försöka bearbeta dem. Den här kommentaren fick jag för några dagar sen och visst har jag också någon gång tänkt så MEN jag har pratat med människor, försökt läsa lite och förstår själv. Det är bland annat på grund av såna människor som vi idag inte kan återvända till hemlandet. Kriget mellan mellan inriktningar och brist på kunskap.

Min man är från en shiia-familj och jag har under mina fem år inte sett dem slå sig själva? Dem ber, lyssnar på koranen och på anda religiösa saker, delar ut mat osv. Snälla sprid inte sånt för det påverkar mer än vad man tror och som jag skrev visst har jag också haft fördomar men jag har frågat runt osv. 

Jag kände mig så glad när jag sen såg Hamodi kommentera till den här anonyma Maha, för er som kanske inte förstår 100% vad Hamodi menar. Han menar att religion eller inriktningar aldrig kommer förändra att vi faktiskt endast är människor i slutändan. Man ska alltid vara en medmänniska oavsett VAD!! Jag älskar hur Hamodi tycker och tänker kring detta för det är en viktig fråga för mig.

]]>


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna