VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Det värsta jag vet

Minns inte om jag har bloggat om detta tidigare men idag känner jag för att skriva om saker jag avskyr här i världen. Det handlar kanske mer om beteende än saker, låt oss se!

1. Snåla människor, klarar inte av det alls. Jag blir dock lika snål tillbaka mot någon som är snål mot mig! Man behöver inte vara som mig och Hamodi, slösar ”över” mycket för det är inget jätte positivt heller men snälla snåla inte!! 😭

2. Människor som utnyttjar en och sen vänder ryggen. Otacksamhet med andra ord, avskyr avskyr och avskyr detta. Kom alltid ihåg vilka som har funnits för dig från dag ett och hjälp alltid varandra istället för att vända ryggen.

3. Människor som lämnar elaka kommentarer anonymt hahah, jag stör mig jätte mycket på att inte veta vem personen är. Innan var det mer näthat, nu tack & lov så får jag mest kärlek under mina sociala kanaler. ❤️

Kommentera

Annons

HÖSTEN

Tro det eller ej men jag ÄLSKAR hösten, dels för att jag fyller år och dels för alla fina färger ute. Liyana älskar också dessa färger och alla löv på marken så vi tog en runda idag! När vi kom hem blev det hemlagade hamburgare med pommes, sååååå himla gott. Vi lär nog aldrig mer köpa färdiglagade burgare som man steker hemma. ❤️🍁

Kommentera

Annons

& så var helgen slut!

Ja det går fort när man har roligt, det har som vanligt varit en mysig helg med familjen. Det blev lördagsgodis och andra underhållande aktiviter! Jag hoppas på en lugn vecka och dessutom går jag in i vecka 34 med graviditeten så det gäller verkligen att ta det lugnt.

Dem ska snart börja renovera vårt badrum pga stambyte så vi måste plocka undan massa grejer och när dem är färdiga måste vi storstäda. Inte jag såklart för jag kan inte städa hahah skönt att få slippa det i alla fall! Håller verkligen tummarna på att dem hinner bli färdiga innan bebisen kommer för det kommer bli så rörigt annars.

Jag fick en fråga här på bloggen om jag kan tipsa om enkla maträtter osv. Just nu lagar jag inte så mycket mat för all fysisk smärta så vi äter mycket hos familjen men jag utgår alltid utifrån vad min familj tycker om. Idag ska jag tex laga hemlagade hamburgare, igår åt vi stekt kött med potatisgratäng. Det finns ju sjukt många enkla, snabba men otroligt goda maträtter som kyckling med pasta, spaghetti, grillad kyckling i ugn med grönsaker, kycklinggratäng, lax i ugnen, lasagne, varm smörgåstårta, tacos osv osv! Vissa rätter som jag inte förstår via nätet brukar jag kolla upp på youtube så idag är det verkligen så himla enkelt att hitta nya recept som man bara kan följa. ❤️

Kommentera

Annons

BARNVAGN: Cybex Priam

Ni är många som har önskat inlägg om babyprodukter så här kommer ett inlägg om vår nya vagn som vi provkörde igår. Jag vet, baby Elijah skulle få sin storasysters vagn men det blev ändrade planer och dessutom behöver Liyana sin vagn ett tag till ifall vi skulle gå längre sträckor osv.

Barnvagnar är en hel djungel och vi lärde oss en del när vi fick Liyana, vi bytte vagn flera gånger då vi saknade erfarenhet och kunskap om vad som passade oss bäst. Den här gången blev det en vagn med både liggdel och sittdel från märket Cybex, modellen heter Priam och ni hittar den HÄR hos barnbutiken Bonti.

Vi valde just den här vagnen utifrån våra behov men även krav efter erfarenhet! Det är jätte viktigt för oss här hemma att själva vagnen, hjulen är smidiga, krånglar liksom inte när man vill gå och kräver inte mycket ”styrka” när den ska upp för en trottoar. En annan viktig egenskap för oss som reser mycket är att vagnen kan fällas ihop snabbt, lätt och inte tar för mycket plats i vår bil med tanke på att vi oftast har massa packning redan när vi reser på jobbärenden osv! Alla dessa egenskaper plus extra egenskaper som rymlig väska i barnvagnen, en sittdel som kan justeras på olika håll, möjlighet för en ståbräda för Liyana och framförallt en vagn som har en smidig adapter för babyskydd så att vi kan använda babyskyddet i både bilden men även i vagnen när bebisen är liten istället för att krångla med flera delar när man är iväg på snabba ärenden! Allt detta finns i vagnen från Cybex därav valet, som jag nämnde i början så är barnvagnar en djungel och det gäller verkligen att kolla upp sina krav så att vagnen verkligen uppfyller dem innan man gör ett köp.

Kommentera

Annons

Vecka 33

Bara sju veckor kvar?! Måste ändå säga att det har gått fort även om det har varit slitsamt. Tänk att Liyana kom i vecka 37+ så lillebror kanske också kommer snart?

Sängen är monterad hemma, barnvagnen är redo, bilstolen är också redo och ja alla andra nödvändiga prylar är nog redo! Allt förutom kläder, det enda som fattas är nog kläder, förvaring och sängkläder till bebisen. Skönt! Jag bör dock köpa in det sista så att jag kan börja packa BB-väskan, minns knappt vad man behövde men ska kolla upp det och skriva en lista här till er alla som följer! Problemet är bara att jag får inte ihop tiden och hälsan därav är jag försenad med inköpen om ni förstår hur jag menar. Det känns i alla fall skönt att man inte är lika stressad som med första barnet, jag minns att allt stod färdigt redan två månader innan (hahah), nu känns det som att det är inte hela världen om något fattas! Undrar hur det blir med tredje barnet då?

Kommentera (5)

För att få de senaste uppdateringarna