VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

På väg mot förlossningen

Snabb & suddig bild från bilen just nu! Mitt vatten gick för en timme sen och vi är på väg till förlossningen, om jag är nervös för smärtan men framförallt för hur förlossningen kommer hantera mig. Förra gången var det ju typ kaos så jag hoppas på bättre mottagande den här gången!

Jag packade BB-väskan strax innan vi körde för jag har skjutit upp det hela tiden, hoppas jag tog med allt jag behövde. Håller er uppdaterade via min Instagram-Story som ni hittar HÄR.

Kommentera

Fozi & Mozi

Hej alla fina!

– Kom precis hem från Liyanas överraskning. Hon förstod inte vad det var förens vi var inne i lokalen och hon hörde showens låtar och då sa hon ”är det Fozi & Mozi?!”. Hon blev glad i alla fall och var nöjd efter showen, vi hann dock inte ta några bilder med dem figurerna som varje gång då jag ville helst hem direkt för hela kroppen gör ont (föder ju typ närsom) så vill helst vara nära hemmet hahah! Vi åt inte ens på restaurang utan köpte med oss i bilen istället lite kebabrulle till oss och till Liyana McDonalds.

Min Instagram och Snapchat har fått minst 50 meddelande om dagens outfit för Liyana så jag tänkte att jag länkar här så att det sparas i ett ställe. Liyanas jacka hittar ni HÄR, hennes kläder är från Dubai och skorna är från Skopunkten.

Kommentera

Överraskning

Hej alla fina läsare ❤️

Hoppas att helgen har varit bra hittills för er, vi tar det ganska lugnt faktiskt. Kom nyss hem från en runda vid lekplatsen hos svärfamiljen. Elijah & Liyana fick leka av sig lite och nu sitter dem med Hamodi och myser. Idag fick dem ha på sig sina set från Adidas, Elijahs set köpte jag från Sportamore och Liyanas från Adidas outlet i Göteborg. Jag älskar att klä barnen i sådana set för dem är både bekväma men även sjukt fina till sneakers!

Hursomhelst lugn dag idag men imorgon blir det lite mer aktivt då vi ska överraska Liyana. Hon vet att hon ska bli överraskad men inte med vad, vi tänkte åka till Malmö på en show för barn med arabiska figurer (Fozi & Mozi). Hon har varit på deras show två gånger tidigare och följer dem på youtube så hon kommer bli sjukt glad!! Vill verkligen se hennes reaktion imorgon, Elijah kommer inte följa med då det brukar vara väldigt högt ljud under showen av tidigare erfarenhet.

Jag uppdaterar er imorgon helt enkelt! ❤️

Kommentera

Hetsiga dagar

Hej allihopa!!

– Har fortfarande inte hunnit packa min BB-väska trots att jag bör göra det men det är som vanligt hetsiga dagar. Jag är i alla fall ständigt hungrig men varje gång jag äter blir jag illamående och ångrar mitt liv! Som just nu är jag på jobbet, vrålhungrig men vågar inte äta för då lär jag inte somna förens 4 inatt.

Ni kanske tänker vad jag gör så här sent men kring löning är det alltid mycket att göra. Jag hade också behövt lite tid för att skicka iväg fakturor, betala våra fakturor och se över ekonomin. Insåg idag att jag hade missat spara undan till barnen den senaste månaden pga stress och allt annat! Vi började faktiskt spara under detta året, hade skuldkänslor innan för vi inte sparade men man får helt enkelt anpassa sig till sin ekonomi. Vi sparar nu till alla tre barnen en summa mellan 500 kronor till 2000 kronor i månaden för deras framtid, för körkort eller bostadsköp kanske?! Jag tror dock att många föräldrar stressar inför sparandet för barnen men man måste påminna sig själv om att man får anpassa sig till sin situation. Det är bara positivt om man har en sådan möjlighet men det är inte ett måste.

Kommentera

Söndag

Hej allihopa!!

Hoppas att er helg har varit bra och att ni är taggade inför en ny vecka. Här är det fortfarande segt men framåt, Hamodis ögon känns bättre idag och vi kunde tom köra till en butik där dem säljer massa med fina vinterjackor! Fick minst 100 meddelande på min Instagram och Snapchat- butiken heter Lantan men dem har tyvärr inte öppet varje dag. Hittade jätte fin jacka till Liyana den var dock för stor i armarna så vi hoppade över den, tänkte köra förbi igen om några veckor för att se om dem kanske har fått någon påfyllning innan vintern är här på riktigt.

Förutom söndagshopping så sitter jag och planera olika arbetsrelaterade projekt, samarbeten och marknadsföring för vår klinik. Jag försöker passa på nu när det är ”lugnt” då Hamodi är hemma annars brukar man knappt hinna med något. Jag tänkte nu fortsätta jobba med administrativa men även packa BB-väskan, ska fota till er så att ni ser vad vi tar med oss den här gången!

Hann inte ta några bilder idag så bjuder på bilder från i fredags när jag & Liyana hade liten egentid. ❤️

Kommentera

För att få de senaste uppdateringarna