VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

LÖRDAG

Jag har några minuter på mig att blogga innan vi ska iväg till Liyanas danslektion. Vi har varit uppe redan ett tag och det händer faktiskt sällan då Lilly vanligtvis sover ut på morgonen. Liyana vaknade och ville direkt ta på sig sin nya Elsa-klänning (bilden är dock från igår). Vi fick hem ett stort paket igår med bland annat klänningen och Liyana älskar den såklart. Annonslänk till klänningen hittar ni HÄR.

Efter dansen tänkte jag att vi kunde handla lite mat under tiden Hamodi är i salongen för att fixa i loken sen kommer Yordanos till oss. Jag hoppas att kroppen orkar för jag vill sååååå gärna laga god mat men vi får se om det blir värsta middagen eller bara något enkelt, jag får uppdatera er! ❤️

Kommentera

Annons

Svar på kontrollen

Jag firar just nu dagens provsvar för diabetes med godis!!! Jag slapp graviditetsdiabetes den här gången tack & lov, det kändes så skönt för helt ärligt orkar jag inte ha något mer extra med kroppen att tänka på då dem fysiska besvären räcker nog!

Jag blev ändå chockad när dem berättade att proverna såg bra ut för jag antog helt att jag skulle åka på diabetes även den här gången. Jag hade dock väldigt lågt järnvärde pga slarv från min sida med järntabletterna. Ska verkligen skärpa till det då jag ständigt är trött, yr och andfådd! Hamodi blev så irriterad på mig för han har tjatat om järntabletterna hela tiden men ändå har jag slarvat med dem.

Nog med det, imorgon är det äntligen fredag ❤️

Kommentera

Annons

BABYSITTER

Ni önskade ett inlägg om lite tips för babyprodukter. Jag tänkte att första inlägget kunde handla om vår nya babysitter i samarbete med Careb, den stod nämligen bland mina första måsten!

Jag har sökt runt på nätet, kollat youtubefilmer och därefter bestämde mig för en MamaRoo 4,0 babysitter från märket 4 moms. Det jag gillar med den här babysittern är just hur inställningarna på rörelserna påminner om föräldrarnas sätt att vagga barnet, ljudet osv sen även hur man kan smidigt koppla den till sin smartphone via en tillgänglig app för att styra själva babysittern. Den tar inte heller för mycket plats och är snygg här hemma, jag minns att Liyana hade en babysitter som tog så himla mycket plats och var jobbig att flytta runt! Vi har nu i alla fall hunnit ställa fram den i vardagsrummet och Liyana blev så himla glad och skrek ”Oh det är till lillebror”. ❤️

Kommentera

Annons

VECKANS PLANERING

Sitter just nu hos mödravårdscentralen och lär vara här i minst två timmar då jag ska testa mig för diabetes. Drack precis den äckliga drickan och la mig ner, brukar vanligtvis kunna sova men det gick inte den här gången så jag tänkte passa på att blogga.

Veckans planering, vi alla vet hur spontana vi är i familjen men liiiite planering har jag resten av veckan. Idag ska ett stort shoppingcenter öppnas i Kristianstad så jag tänkte se om mina ben orkar med invigningen annars får jag hoppa över det. Imorgon blir det jobb som vanligt sen kanske köra till min familj och resten av helgen kommer Yordanos hem till oss (äntligen!) så det ska bli jätte roligt då vi inte har träffats på ett bra tag nu. Mer än så har vi inte hunnit planera men vi får se om något annat dyker upp!

Kommentera

Annons

Vecka 30

Imorgon går jag in i vecka 30, kan ni fatta att jag föder om typ 10 veckor?!?! Jag längtar!!!! Ni kanske tycker att jag överdriver men längtan är enorm efter att träffa bebisen och förhoppningsvis bli av med all smärta som jag har haft genom den här graviditeten. Tänkte uppdatera er lite om min ”gravid-status”.

– Ja slutet känns nära, smärtan har blivit mer tyvärr och kroppen låser sig hela tiden utan att vilja samarbeta. Jag får dessutom ofta kramper i benen när jag sover som gör att jag vaknar av att jag skriker ”AJJ” sen måste Hamodi hjälpa mig med att hålla benen uppe osv men problemet är att smärtan går inte helt över utan jag kan känna spåren av krampen hela dagen. Förlåt jag vill inte skrämma er (hahah) som vill planera graviditet men kom ihåg det är väldigt individuellt från kropp till kropp.

Annars vad gäller mat så är det inget speciellt sug förutom Nutella om nätterna hahah men här måste jag påpeka om den jobbiga halsbrännan som jag går runt med varje dag. Det var faktiskt likadant med Liyana och många sa då att det kan vara för att bebisen kommer födas med mycket hår.

Det är skönt att jag känner mig redo inför förlossningen i alla fall och vill få detta gjort. Listan till bebisen börjar minskas också, här nedan är vad som är kvar och vad som behövs annars är det inte mycket mer faktiskt!

1. Sängkläder

2. En extra babynest

3. Napphållare & nappflaskor

4. Mjölkmaskin

5. Byrå

6. Badbalja

7. Kläder

Kommentera (2)

För att få de senaste uppdateringarna