VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Om mig

LINA SPANSK, är 31 år, kommer ursprungligen från Dalarna, men är sedan 10 år tillbaka bosatt i Stockholm. Jag arbetar idag som personlig tränare, grupptränare samt som konsult inom fastighetsbranschen. Jag står även inför en ny utmaning i höst, då jag väntar mitt första barn tillsammans med min sambo Kevin.  Som ni hör har jag många bollar i luften och det är just det ni kommer få ta del av på min hemsida. Jag bloggar om min vardag och hur jag anser att man lyckas bäst med att hitta en bra balans mellan familjetid, träning och arbete. Alla delar för mig är extremt viktiga och jag jobbar hårt för att få alla delar att balansera.

Jag har ett stort brinnande intresse för hälsa och träning och älskar att hjälpa andra människor att ta sig an utmaningarna som finns inom dessa områden. Tveka inte att höra av dig om du tror att jag kan vara den som skulle kunna hjälpa dig en bit på vägen med träningen eller kosten. Alla är vi nybörjare någon gång, och även rutinerade kan ibland behöva lite ny inspiration i form av en personlig tränare eller coach.

Hoppas ni kommer följa med mig på min resa här på bloggen! Vill komma i kontakt med mig gör ni det enklast via mail: contact@linaspansk.se.

Instagram: @lspansk

För att få de senaste uppdateringarna