VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Veckans lista!

Tänkte börja med en Veckans lista! Där ja varje vecka listar olika saker och ämnen. Funny or what!

Den här veckans lista är: Veckans Män!

Där ute i världsvimlet finns det ju så otroligt många sköna och härliga män! Och den här veckan har dom vart extra påtagliga tycker jag.

På första plats kommer såklart Daniel Breitholtz! Vem visst han var en så otroligt ödmjuk, härlig och mjuk kille. Vi visste nog inte heller att han badar två gånger per dag! Och han gillar att klistra fast legobitar bara för att visa barnen att man ska ta reda på efter sig! Och ni som inte lyssnat på Daniels och Carina Bergs Podcast än, DO IT!!! Finns inget roligare, och de är ett promise!

På andra plats kommer ingen mindre än SkyBlu från LMFAO! För en vecka sen visste jag inte vilka dom var, och idag är jag helt besatt. Mega låtar, roliga videor och party party party! Och SkyBlu gör de hela inte sämre precis, han är en riktig liten mumsbit måste jag nog påstå!

På tredje plats kommer självklart Anders Bagge! Idol börjar ju idag, och jag är både lättad och enormt glad att Anders Bagge fortsätter i juryn! Annars hade det ju inte vart den samma. Bagge är ju så härlig med sitt fina leende, sin snällhet och den enorma björnfamnen! Så nu ser jag faktiskt fram mot Idol ikväll och lite BaggeTime!



Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna