Friskus söndag

Startade denna söndags morgon vid åtta, hade nog gärna sovit lite till men kunde inte… Elin är uppe o skuttar tidigt men förser sig själv med frukost o sätter igång tv`n tyst. Skönt! Mira trippar upp men ligger oftast en stund hos mig o Johan innan hon bäddar ner sig i soffan med storasyster ♥

Såhär ser ofta min frukost ut här hemma. Ett ägg, en tallrik naturell yoggi med bär o nötter, en knäckemacka med keso o ett glas juice. Gott o jag står mig länge på detta!

Sedan lämnade jag Elin på simningen o under tiden hon simmar så tränar jag. Toppen!

Äääntligen i mål efter min fina runda som jag nu utökat! Najs! Jag hade dessutom på mig världens skönaste tröja från Adidas! Den andas sjukt bra o ni hittar den HÄR. Värd varenda krona!

Elin har en kompis här hemma o dom roar sig på egen hand. Nu ska vi se vad jag ska hitta på denna fina söndags eftermiddag.

Lämna en kommentar

annonser