Solen 1 år

måndag 16 februari 2015 kl 22:28

Måste ju göra sedvanlig månadsuppdatering!

Kan typ springa. Säger inte så många nya ord men skakar på huvudet och säger dä dä däj vilket verkar betyda nej. Hon förstår en hel del nu också, det är roligt!

Lite mammigare nu igen men det kom efter öroninflammationen hon hade för två veckor sen. Dock fortfarande okej med andra människor. Hon älskar instrument och köksgrejer, även leksaksvarianter. Hon fick en docka i födelsedagspresent av mig, för hon gillar att peta på ögonfransarna och det roligaste nu är att ta av och på dockans mössa.

Himla intresserad av sin omgivning och kan både stå länge och beundra nåt eller peta och pilla så gott det går. Så fin och rolig, älskar sina syskon, så fort hon vaknar vill hon väcka Holger och så kramas dom och rumlar runt i sängen.

Det här året har verkligen gått fort och ändå känns det som att hon alltid funnits, sån självklar del av familjen.

image

Skriv ett svar