Solen 11 månader

lördag 17 januari 2015 kl 21:38

Herrejösses, hon är snart 1 år!  Så himla knasig och härlig och ibland undrar jag om hon är från en annan planet för hon känns så unik. Inte alls som Holger som jag förstår mig på så bra eftersom vi är så lika utan hon är en annan sort. Så mycket vilja i en så liten kropp, och känns så himla osentimental. Blir hon arg blir hon det med besked och kastar sig ner på marken och sparkar men kommer sen över det lika fort och går vidare i livet. Så kavat och nyfiken, älskar människor och tröttnar inte i första taget på att undersöka alla saker som finns i ett rum. Känner mig helt övertygad om att hon kommer älska förskolan och vi har ansökt om plats från maj.

Hon har kunnat gå i en dryg månad och kan få upp en imponerande fart på de små korta benen. Hon avskyr dock skor så hon har ännu inte kunnat promenera utomhus. Hon fullkomligt älskar musik och börjar dansa till minsta musiksnutt och gör rörelserna till imse vimse spindel, dvs viftar med händerna. En annan stor favorit just nu är att ge bort saker och då ska en ta emot föremålet och tacka. Då går hon runt och härmar tacket och ser supernöjd ut. Hon säger även äta, här och titta, samt mamma och pappa, dock inte lika ofta som förut. Hon är inte särskilt mammig utom när hon är trött eller ledsen utan springer fram med höjda armar till både mormor och farmor.

Hon har blivit väldigt bra på att gå ner från soffan och sängen på ett säkert sätt och det känns skönt, även om jag inte skulle låta henne göra det obevakad. Fortfarande åtta tänder och ganska matglad, iaf jämfört med storebror som ännu petar i maten.

IMG_3240

Skriv ett svar